Menu

Prezentare

SC Tehnoprod Plast SRL este o firma privata avand ca si principal obiect de activitate productia si comercializarea de aparataj pentru joasa tensiune.

Tehnoprod Plast s-a infiintat in anul 1996 cu capital roman-german, domeniul de activitate fiind injectia de mase plastice. In anul Tehnoprod Plast a achizitionat din Germania de la firma Gebruder Broghammer GmbH linia completa de productie pentru aparataj de joasa tensiune. Produsele se exporta in tari precum Germania, Olanda, Suedia, Spania, Grecia, Arabia Saudita, Indonezia.

Calitatea pentru Tehnoprod Plast este o necesitate pentru a satisface cerinteleclientilor si succesul in afaceri.
Astfel Tehnoprod Plast are un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul DIN EN ISO 9001:2015 cu organismul de certificare DQS Romania.

Scopul Nostru

Politica firmei Tehnoprod Plast este asigurarea de fiecare data si fara nici o exceptie a unei valori ridicate pentru clienti. Valoarea ridicata inseamna performanta ridicata de calitate, livrare la timp a comenzilor si pret competitiv. Calitatea reprezinta un obiectiv major pentru viitorul firmei noastre, de aceea, toti colaboratorii sunt preocupati de imbunatatirea continua a acesteia.

Scurt Istoric

1996 Infiintarea firmei cu domeniu de activitate injectia de mase plastice

2003 Achizitionarea din Germania de la firma Gebrunder Broghammer GmbH a unei linii de fabricatie a aparatajului de joasa tensiune

2005 Semnarea contractului de colaborare cu firma GIRA din Germania

2007 Preluarea companiei Giesler Gmbh Germania si transferul liniei de productie pentru stechere injectate.

2013 Incepe productia pentru noul proiect SmartPlug si FlatPlug.

Producator: gebro

Distribuitor: eurosteker